Кейт Мидълтън игра тенис с шампионите на US Open (Видео)39-годишната Кейт Мидълтън взе участие в събитие, организирано от младежката програма на Lawn Tennis Association в Националния тенис център в Лондон. Херцогинята на Кеймбридж се срещна с британски тенисисти и шампионите на US Open Джо Солсбъри, Ема Радукану, Алфи Хюет и Гордън Рийд, предава Нова тв.

Кейт се появи в спортно облекло за тенис, носеше къса пола Poivre Blanc и маратонки On Running. Мидълтън не само лично поздрави спортистите и ги попита за впечатленията им от турнира в Ню Йорк, но също така взе ракетата в ръце и излезе на корта в двойка с 18-годишната Ема Радукану.Херцогинята на Кеймбридж отдавна е известна с любовта си към тениса. Тя вземаше уроци в престижния клуб „Хърлингъм“ във Фулъм и може да се похвали с отлични тенис умения. Принц Уилям казва, че съпругата му е толкова добра в тениса, че няма шанс да я победи.

Кадър от ютюб

Кадър от ютюб

Уменията й бяха оценени и от Ема, която каза, че наистина й е приятно да играе с херцогинята на Кеймбридж. „Ударът с дясната ръка беше невероятен. Бях много впечатлена. Беше много забавно да играеш тенис с херцогинята“, призна тя.

Мидълтън се срещна и с тийнейджъри, които играят тенис на ниво начинаещи като част от Младежката програма LTA.

Коментарите са изключени