Криптовалути: Каква е голямата сделка?Парите в брой и кредитните карти са два стандартни метода за плащане, които сега се заменят с криптовалута. Тя се разпространява из целия цифров пейзаж. В наши дни голям брой предприятия приемат плащания в криптовалути. Крипто валута обаче се превърна в убежище за много киберпрестъпници.

Мнозина обмислят да инвестират в биткойни поради рязкото повишаване на стойността им. Блокчейн технологията, която е в основата на криптовалутите, има благоприятно въздействие върху портфейлите. Следват няколко предимства на използването на криптовалути:Поверителни бизнес сделки

Когато плащате с пари в брой или с кредитна карта, записът на трансакциите ви се съхранява в досието на банката. Банката проследява всяка транзакция, която извършвате. Въпреки това вие имате пълен достъп до баланса на сметката си по всяко време. Ако участвате в сложни фирмени сделки, ще има няколко проверки на финансите ви.

Най-хубавото при криптовалутите е, че всяка транзакция, която правите с получателя, ще бъде единствена по рода си. При всяка транзакция са възможни преговори за срок. Моделът „push“ управлява обмена на данни.

Получателят може да види само данните, които искате да види. Информацията за трансакцията ви ще бъде поверителна и ще останете анонимни. Ако използвате портфейла за извършване на транзакции, не забравяйте да използвате най-новата версия на биткойн трейдъра.

Прехвърляне на активи

Когато става въпрос за стоки, като например превозни средства или недвижими имоти, блокчейнът на биткойн е като „огромно хранилище за собственост“, което може да се използва за извършване и изпълнение на двустранни транзакции.

Въпреки това екосистемата на крипто-блокчейна може да се използва, за да се направят по-достъпни специализираните начини за предаване на данни.

Като илюстрация, използвайки биткойн договори, могат да се добавят разрешения от трети страни, да се правят препратки към външни данни или споразумението да приключи на бъдеща дата или час.

Тъй като вие, собственикът на биткойн, сте единственият, който може да прави промени в сметката си, процесът на прехвърляне на активи се ускорява значително.

Индивидуална собственост

Когато използвате типичен метод за банкиране или кредитна карта, вие по същество предавате контрола върху парите си на трета страна, която може да направи или разруши финансите ви.

Сметките могат да бъдат анулирани без предупреждение, ако бъдат нарушени разпоредбите на паричната институция, и вие, като собственик на сметката, ще трябва да действате бързо, за да се върнете в мрежата.

Основното предимство на криптовалутите е, че освен ако не сте възложили администрирането на портфейла на доставчик от трета страна, вие сте единственият собственик на съответните тайни и публични криптографски ключове, които формират идентификацията или адреса на вашия биткойн блокчейн.

Разрешаване на достъпа на потребителите на кредитни карти

Интернет даде възможност на всеки да прехвърля криптовалута по безопасен и ефективен начин. Те също така трябва да са запознати с блокчейн платформата. Клиентите, които искат да използват екосистемата на биткойн, ще могат по-лесно да извършват трансакции и да прехвърлят активи.

Долна граница

Като продават в много валути, криптовалутите и блокчейн технологията предлагат прост подход за получаване на отлична възвръщаемост и повишена ликвидност. Те също така дават възможност за ефективно циркулиране на базовите данни без участието на трета страна, а качеството на данните е отлично.

Коментарите са изключени