Майката на Линдзи Лоън призна, че шофирала пиянаДайна Лоън, майка на актрисата Линдзи Лоън, се призна за виновна, че е шофирала в нетрезво състояние, предаде Асошиейтед прес.Тя може да получи присъда от 18 дни лишаване от свобода и пет години изпитателен срок заради пътен инцидент от 2020 г.

През януари м.г. Дайна Лоън (59 г.) ударила друг автомобил, докато правела маневра на заден ход на паркинг пред търговски център в Ню Йорк. Тя избягала от местопроизшествието.

Потърпевшият обаче извикал полицията, която преследвала майката на актрисата до дома й, след като тя не спряла. От съдебните документи става ясно, че Дайна Лоън е била във видимо нетрезво състояние зад волана на своя мерцедес. В салона на колата се носела миризма на алкохол, описва БТА.

Жената, която е с отнета шофьорска книжка, реши да се призна за виновна по обвинението в шофиране в нетрезво състояние и бягство от мястото на инцидента. Присъдата й ще бъде произнесена на 3 декември.

Дайна Лоън не за първи път е хващана да шофира пияна. През 2014 г. тя е осъдена на обществено полезен труд и принудително включване към програма за провинили се водачи на леки автомобили.

Коментарите са изключени