Медицински комплекс „Софиямед“ отново е официален партньор на SOFIA OPENМедицински комплекс “Софиямед”, част от най-голямата група частни лечебни заведения в страната „Булфарма“, е за втора поредна година официален медицински партньор на най-голямото спортно събитие в България за 2021 г. – турнирът от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP) Sofia Open.

Престижният тенис турнир от категория АТР 250 ще се състои от 26-ти септември до 3-ти октомври в „Арена Армеец“, а в София пристигат да играят куп звезди от световния тенис елит.„Софиямед“ ще обезпечи провеждането на Sofia Open чрез медицински екипи, които ще бъдат на терен по време на мачовете на корта, както и за тестването на всички участници и екипа на турнира за наличие на COVID-19. Лечебното заведение е дългогодишен партньор на Българската федерация по тенис и се е грижило за медицинското обезпечаване на редица спортни събития у нас през последните 9 години.

„Радваме се, че за втора поредна година организаторите на международното състезание на ATP SOFIA OPEN се довериха на медицински комплекс „Софиямед“. Гаранция за нашето успешно сътрудничество е дългогодишния опит на екипите ни в осигуряването на спортни състезания с национално и международно участие, както и на Лабораториите на ДКЦ „Софиямед“ в COVID-19 диагностиката. В наше лице SOFIA OPEN и организаторите от APT могат да разчитат на доверен партньор. Благодарим им за доверието.”, коментират от ръководството на медицинския комплекс.

Коментарите са изключени