Най-интересното от пресата днесБългарите се скараха заради социалните мрежи и пандемията. Първото ни започна, а второто ни довърши, казва в интервю за „24 часа“ Бойко Василев. Има трeвожна тенденция другата гледна точка да не се оспорва, а направо да се зачертава. Партийни запалянковци гледат „Панорама“ и виждат само „своя“ човек, а „чуждият“ ги дразни със самото си присъствие, предупреждава известният тв журналист.Само 9 лекарства срещу COVID безплатни, 3 ги няма в аптеките, показва проверка на вестника. Мръсният въздух е по-голям убиец от цигарите и катастрофите, сочи проучване на в. „Гардиан“, цитирано от „24 часа“.

„Петков – от менте министър към менте депутат“ е челото на в. „Труд“. Очаква се КС да се произнесе за двойното му гражданство.

Трета доза ваксина за онкоболните и здравните работници препоръчва проф. Ива Христова, директор на Националния център за заразни болести, в интервю за „Труд“.

Георги Харизанов от Института за дясна политика осъди окончателно прокуратурата заради недоказано обвинение за неизгодна сделка в „Напоителни системи“ преди 8 г., съобщава вестникът.

Хотелиерите трескаво пресмятат по-високи цени на нощувките заради драстичното повишение на тока, някои са вдигнали цените с 30-45 лв. Други изчакват, тъй като разчитат на помощ от държавата и не искат да натоварват потребителите, пише „Телеграф“ на първата си страница.

Пробутват ни „Снежанка“ без мляко, зехтинът е най-фалшифицираната стока, твърди в интервю за вестника Богомил Николов, изпълнителен директор на асоциация „Активни потребители“.

Мераклии се редят за трета доза, не ги проверяват предварително и лекарят разбира, едва когато реши да впише имунизацията и не може да я въведе в системата, споделят очевидци.

Взривът в Челопечене е умишлен, виновни няма 13 години след трагедията, пише „Телеграф“, позовавайки се на решение на ВКС.

Човекът паяк Иван Кристоф тренира за Гинес в Дубай, като лети в условията на турбуленция.

РЗИ разследва бележки менте за болни ученици, пише „Монитор“ на първата си страница.

Софийска IT фирма давала 1000 лв. еднократен бонус на всеки от служителите си, който се ваксинира. С ниската ваксинация се обричаме на самоизолация, казва в интервю за вестника фармацевтът проф. Илко Гетов.

Бизнесът губи 2,5 млрд. лв. за година заради скъпия ток, е водещото заглавие на в. „Стандарт“. Изчисленията е предоставил Васил Велев, председател на Асоциацията на индустриалния капитал. Компаниите чакат по 70 лв. компенсация за всеки мегаватчас, парите да се вземат от свръхпечалбите в енергетиката.

Покрепям Слави, не се поддаде на изнудване. Иска ми се Петков и Василев да успеят, но ще бъдат разочаровани – няма да постигнат натрапвания им резултат, казва в интервю за вестника бившият военен министър Николай Цонев.

Последен видях живи Гунди и Котков. Издействах виза за Георги Марков, той избяга. Живков не харесваше Радичков. Това разказва пред „България днес“ 92-годишният легендарен ресторантьор Никола Антикаджиев, дълги години управител на клуба на актьора в Народния театър.

Коментарите са изключени