Откриха мъртъв млад депутат от украинската Рада (Видео)Украински депутат е бил открит мъртъв в автомобил, съобщиха от Националната полиция на страната. 34-годишният Антон Поляков, който е и зам.-председател на Върховната Рада е намерен в автомобил в района на Днепър в Киев, пише РИА „Новости“.

„Служителите на реда установиха, че мъжът се е почувствал зле по пътя към таксито. Пристигналите лекарите се опитаха да го съживят, но само констатираха смъртта“, се казва в съобщението.Галина Янченко, депутат от партията „Слуга на народа“, каза, че нейният колега е намерен в кола, която е спряна за нарушаване на правилата за движение. „Според информацията от патрулните, той е имал гадене, а след това са започнали гърчове“, написа тя във фейсбук.

Други колеги на починалия изразиха съмнения, че е възможно той да е бил отровен. Един от тях – Евгений Шевченко – коментира в социалните мрежи, че не вярва в естествената смърт на Поляков. Според него той бил абсолютно здрав, спортувал е, но постоянно е влизал в конфликт с различни политици, съобщи „Дарик нюз“.

Друг депутат, член на парламентарната група „Партия За бъдещето“, Сергей Рудик, съобщи, че е разговарял с Поляков предишния ден и той изобщо не изглеждал болен.

Тялото на починалия мъж е изпратено за съдебномедицинска експертиза.

Смъртта на Антон Поляков е настъпила в резултат на остра коронарна болест на сърцето, съобщиха по-късно от канцеларията на главния прокурор на страната. Данните са от направената аутопсия./* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

Коментарите са изключени