Шарън Стоун – дама на принц Албер за втори пътШарън Стоун донесе холивудски блясък на Лазурния бряг, като се появи в зашеметяваща сребриста рокля на пайети, като дама на принцът на Монако Албер Втори, пише „Daily mirror“.

Те бяха домакини на благотворителна вечеринка в операта на Монте Карло, където се състоя прожекция на „Смъртта може да почака“. Билетите на цени от 2500 долара, отидоха във фондация „Принцеса Грейс“, която подкрепя млади таланти в театъра, танците и киното.Принцът беше в цял смокинг, който дори Бонд би одобрил, пише британските медии.

След като изгледали последния кино разказ за приключенията на агент 007, на гостите била поднесена вечеря в казиното на Монте Карло.

Организаторите на събитието отдадоха почит на сър Роджър Мур, който си отиде през 2017 г. на 89 годишна възраст и изигра Бонд седем пъти – повече от всеки друг актьор от поредицата.

Това беше втората съвместна изява на звездата от „Първичен инстинкт“ и принц Албер за по-малко от седмица, като и двамата преди това присъстваха на гала вечерта на семинара „Planetary Health“ на 23 септември.

Принц Албер се появява без съпругата си Шарлийн, защото тя все още се възстановява. В началото на септември тя бе изписана от болницата в Република Южна Африка, където бе лекувана от инфекция на ушите, носа и гърлото.

Коментарите са изключени