Ясни са първите 25 печеливши ваксинирани от играта за смарт часовницитеПървите 25 печеливши сред ваксинираните лица в периода от 30 септември до момента вече са ясни, след като в ефира на БНТ тази сутрин бе изтеглен първият жребий от томболата на министерство на здравеопазването.

Играта цели да поощри и да награди българите, които са взели решението да се ваксинират. В нея могат да участват лица над 12 години, които са се ваксинирали срещу COVID-19, без значение дали имунизационният цикъл е завършен.Печелившите участници ще бъдат обявени на интернет страницата www.coronavirus.bg, на официалната страница на Министерството на здравеопазването и на фейсбук страницата на МЗ.

Спечелилият трябва да отговори най-късно до 2 дни с потвърждение за получаване на наградата на имейл [email protected] Ако той не отговори до 2 дни, губи правото си за получаване на награда. В този случай организаторът ще определи друг печеливш чрез жребий на случаен принцип./* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

Коментарите са изключени