Бандата на Кокаларите е задържаната след преследване в София

https://crimesbg.com/kriminalno/bandata-na-kokalarite-e-zadarzhanata-sled-presledvane-v-sofiya/46015 Crimesbg.com
Бандата на Кокаларите е задържаната след преследване в София
 

 


 

Групата на Кокаларите е преследваната след опит за кражба в София снощи, научи „24 часа“. Бандата бе задържана на Северната тангента.

Групата е от махалата в столичния кв. „Христо Ботев“. Подозирана е в редица кражби и грабежи. Смята се, че са се занимавали и с взривяване на банкомати. Преди ден те обрали тотопункт в София. Вчера опитали да задигнат метална каса от офис в кв. „Надежда“, но екип на СДВР ги очаквал и подгонил.

 

 

 

Четиримата бандити били задържани след преследване, в което опитали да избутат 3 полицейски коли. Въпреки това били задържани. Оказало се, че бандата ползва за придвижване крадена кола, която била задигната преди 2 седмици в София. Задържани са 4-ма души.

Групата е известна със серия кражби и грабежи в столицата. Подозира се, че се занимава и с престъпления в чужбина. Смята се, че бандата е в бизнеса с проститутки. 

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.