Бащата, убил трите си деца в Загреб: Сега съм на края! Така че сбогом

https://crimesbg.com/po-sveta/bashtata-ubil-trite-si-deca-v-zagreb-sega-sam-na-kraya-taka-che-sbogom/45264 Crimesbg.com
Бащата, убил трите си деца в Загреб: Сега съм на края! Така че сбогом
 

 


 

„Довиждане на всички! Ще си тръгна, както вече не мога. Любовта на живота ми, ме напусна, защото бившата ми жена беше много лоша с нея и нямам пари. Всичко, което опитах последните 1 1/2 години, не ме върна на работа и дори братята ми от хижата на масоните като …., …. и ….не искаха да помогнат, дори не вдигнаха телефона накрая . Само най-добрите ми приятели ….и …. и брат ми Хелмут ми помогнаха колкото могат.

Но сега съм на края! Така че сбогом“ Това е написал в профила си във фейсбук 56-годишният Х. К., заподозрян в жестокото убийство на трите си деца снощи в Загреб.

Близнаците на по 7 г. и малкото дете – на 4 г., бяха открити мъртви в дома на баща си в хърватската столица. Баща им пък е намерен в тежко състояние, с наранявания, след опит да се самоубие. 

 

 

 

Дечицата най-вероятно са удушени, твърдят хърватските медии. Родителите на децата са били разведени и през уикенда те е трябвало да са при баща си.

 
СНИМКА: Фейсбук

 

СНИМКА: Фейсбук

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.