Безплатни консултации с проф. д-р Туфан Хичдьонмез на 29-и и 30-и октомври в София

https://crimesbg.com/regionalni/bezplatni-konsultacii-s-prof-d-r-tufan-hichdyonmez-na-29-i-i-30-i-oktomvri-v-sofiya/46619 Crimesbg.com
Безплатни консултации с проф. д-р Туфан Хичдьонмез на 29-и и 30-и октомври в София
 

 


 

Проф. д-р Туфан Хичдьонмез е специалист неврохирург, завеждащ отделение по неврохирургия към  болница Лив Вадистанбул в Турция

На 29-и и 30-и октомври в София ще гостува един от най-добрите неврохирурзи в Турция, а именно проф. д-р Туфан Хичдьонмез. Той ще проведе безплатни консултации с българските пациенти, които се нуждаят или се  интересуват  от неврохирургическо лечение в Турция.

 

 

 

Мерилин Хасанова, собственик и управител на здравна платформа за лечение в Турция „Живот за теб“  – www.jivotzateb.bg , организира посещението на неврохирурга проф. д-р Туфан Хичдьонмез  с цел провеждане на безплатните консултации с пациентите от България.

Всички пациенти от България, както деца, така и възрастни, които се интересуват  от неврохирургическо лечение в Турция, могат да се запишат за безплатна консултация, като се свържат с Мерилин Хасанова на телефон 0893 09 7777.

Консултациите ще се провеждат с предварително преведени на английски език медицински документи – епикризи. От изключителна важност е пациентите да си носят и образни изследвания на диск – компютърна томография(скенер) или ЯМР(ядрено магнитен резонанс).

Повече за проф. д-р Туфан Хичдьонмез може да прочетете тук.

Проф. д-р Туфан Хичдьонмез се занимава с лечение на следните мозъчни , гръбначно -мозъчни и неврохирургически заболявания:

–         Педиатрична неврохирургия;

–         Туморна операция при възрастни и деца;

–         Вродени малформации;

–         Краниосиностоза;

–         Закотвен гръбначен стълб;

–         Спастичност и селективна дорзална ризотомия;

–         Вродени нарушения на мозъка и гръбначния мозък, неонатална хирургия;

–         Отворени форми на спина бифида, миеломенингоцеле;

–         Spina bifida форми, диастематомиелия, липомиеломенингоцеле;

–         Свързан гръбначен мозък, Tethered Cord;

–         Хидроцефалия, шунтова хирургия и ендоскопска трета вентрикулостомия ETV;

–         Арахноидни кисти;

–         Киари малформации, пролапс на малкия мозък;

–         Енцефалоцеле;

–         Краниосиностози, деформации на черепа;

–         Спастичност и церебрална парализа, опити за селективна гръбна ризотомия;

–         Тумори на мозъка и гръбначния мозък;

–         Съдови нарушения при деца, артерио-венозна малформация AVM, кавернома, болест на Moya-Moya;

–         хирургия при епилепсия;

–         Невротравми, травми на мозъка и гръбначния мозък/гръбначния стълб;

 Болница ЛИВ съчетава иновативна визия, изцяло насочена към пациента, и разполага с екип от изключителни медицински специалисти , които, работейки по мултидисциплинарен подход, постигат изключително високи резултати. В Болница ЛИВ се прилагат едни от най-съвременните методи за диагностика и лечение.

СВЕТОВНИ БОЛНИЦИ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

През януари 2013 г., болница Лив  се присъединява към категорията на световните болници от едно ново поколение, които се наричат още „интелигентни“ болници. Тя има изключителна визия и дългогодишни изследвания и проучвания зад гърба си.

В  болница ЛИВ се използва интелигентна цифрова платформа, фин дизайн и модерни технологии, съобразени с традициите за да може да предостави на пациентите достъп до най-новите медицински иновации и една цялостна индивидуална програма на лечение и терапия, като всичко това се извършва под зоркия контрол на служителите в болницата, в една спокойна обстановка, наподобяваща луксозен хотел. Това допринася за спокойствието на пациентите и повишава резултатите от проведеното лечение.

За записвания за безплатна консултация с проф. д-р Туфан Хичдьонмез  се обадете на тел 0893 09 7777 – Мерилин Хасанова.

 



/* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.