Без музика в заведенията на Северна Гърция през цялото денонощие

https://crimesbg.com/po-sveta/bez-muzika-v-zavedeniyata-na-severna-garciya-prez-cyaloto-denonoshtie/45000 Crimesbg.com
Без музика в заведенията на Северна Гърция през цялото денонощие
 

 


 

В още три областни единици в Северна Гърция е обявена четвърта степен на риск от разпространение на COVID-19, което означава, че в тях влизат в сила локални ограничения, пише „Катимерини“.

Ограничения са наложени от днес в областните единици Кастория, Ксанти и Драма. Удължава се действието на локалните мерки и в областните единици Пиерия, Иматия, Пела, Кавала и Арголида.

 

 

 

Локалните ограничения предвиждат забрана за придвижване на гражданите извън домовете им в интервала от 1 ч. през нощта до 6 ч. сутринта, освен по служебна работа или по сериозни здравословни причини. Забранява се и музиката в заведенията през цялото денонощие.

Ситуацията с коронавируса в Северна Гърция се смята от експертите за особено обезпокоителна. Както съобщи вчера алтернативният министър на здравеопазването Мина Гага, увеличението на случаите там е между 11 и 36 процента на седмична база.

Голяма част от регионите с по-ниска степен на ваксинация на населението също са в Северна Гърция, допълва БТА.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.