Бившата съпруга на Венци Боксьора: Не може така да го клеветят

https://crimesbg.com/regionalni/bivshata-sapruga-na-venci-boksyora-ne-mozhe-taka-da-go-klevetyat/46554 Crimesbg.com
Бившата съпруга на Венци Боксьора: Не може така да го клеветят
 

 


 

Анета Дамянова, бившата съпруга на Венцислав Дамянов, известен с прякора Боксьора, е възмутена от клеветите по негов адрес.

„Не го оправдавам, затова сме се развели, но не може да клеветят, това тормози мен и сина ми. Това е смачкване на самочувствието и подронване на авторитета му”, заяви Дамянова пред Нова нв

 

 

 

По думите й Венци Боксьора не тормози никого. И призова полицията да разследва всички, които говорят срещу бившия й съпруг.

„Нека законът бъде равен за всички. Ние говорим за многократно задържани хора – за трафик, за лихварство, за бежанци. Наистина ако полицията си свърши работата, ще види, че това е оперативната престъпна група в Нови Искър и селата наоколо”, заяви Анета Дамянова.

Тя говори днес, след като стана ясно, че през изминалата нощ Венцислав Дамянов отново е арестуван и е получил ново обвинение.

При среднощната акция са били иззети наркотични вещества и газови оръжия. Освен Дамянов, са били задържани трима негови приближени. Според разследващите те са се занимавали с престъпления, свързани с наркотици. Прокуратурата пък повдигна обвинение на Дамянов за хулиганство. Причината – предоставена флашка с клип, на който се вижда как бие няколко души и ги заплашва.

Късно снощи той е в къщата си в село Войнеговци под домашен арест, когато екипи на жандармерията и столичната полиция нахлуват. Причината е, че имат информация, че той и негови приближени се занимават с употреба и разпространение на наркотици.

 



/* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.