БСП са обсъждали и други кандидати за президент освен Румен Радев

https://crimesbg.com/regionalni/bsp-sa-obsazhdali-i-drugi-kandidati-za-prezident-osven-rumen-radev/45560 Crimesbg.com
БСП са обсъждали и други кандидати за президент освен Румен Радев
 

 


 

БСП на ниво изпълнителен съвет са обсъждали издигането и на други кандидатури за президент на България освен тази на Румен Радев. Това заяви в студиото на Би Ти Ви в предаването „Тази сутрин“ депутатът от БСП Кристиан Вигенин. Той обаче отказа да назове имената на обсъжданите.

Начинът, по който новият проект бе представен – инициативният комитет за издигане на кандидатурата на Румен Радев, създаде колебания в редиците на партията, че Радев не е техен кандидат. Ние обаче успяхме да ги убедим, че този проект не е създаден от самия Радев, каза Вигенин.

 

 

 

Партията на Кирил Петков и Асен Василев според Вигенин е просто един бизнес проект, едно акционерно дружество, което в момента набира капитал, каза Вигенин. Според него обаче БСП е водеща политическа сила и нищо не я заплашва. „Ние внасяме стабилност в политическия процес“, каза още Вигенин.

„Ние нямаме лидерски проблем, по-скоро имаме липса на възпитание и на чувство за преценка за приоритетите“, каза Вигенин, помолен да коментира скорошни изказвания на Кирил Добрев.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.