Валентич: Това е моето първо пловдивско дерби, можем да го спечелим

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/valentich-tova-e-moeto-parvo-plovdivsko-derbi-mozhem-da-go-spechelim/45149 Crimesbg.com
Валентич: Това е моето първо пловдивско дерби, можем да го спечелим



„Това е моето първо пловдивско дерби. Можем да го спечелим“,  заяви старши треньорът на „Ботев“ (Пловдив) Азрудин Валентич за предстоящия сблъсък с  градския съперник „Локомотив“ (Пд). Наставникът на „жълто-черните“  изрази увереност, че атмосферата на стадиона ще бъде фантастична и ще се играе истински футбол.

„Излизаме като лидер в класирането и това ме прави  особено горд. Ще направим всичко възможно да победим и да зарадваме нашите фенове“, добави Валентич. Специалистът не скри, че двубоят няма да бъде никак лек. Според него Локомотив (Пловдив) е в топ тройката на България и сегашното класиране на тима не бива да заблуждава никого, тъй като разполага с качествени футболисти и играе силно.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.