Валери Симеонов: НФСБ ще има свой кандидат за президент

https://crimesbg.com/regionalni/valeri-simeonov-nfsb-shte-ima-svoy-kandidat-za-prezident/45782 Crimesbg.com
Валери Симеонов: НФСБ ще има свой кандидат за президент
 

 


 

НФСБ ще има свой кандидат за президент и предложение за широка коалиция на парламентарните избори, каза Валери Симеонов пред Нова тв. Според него президентът Радев прекалява с фиксацията си по бившия премиер Бойко Борисов.

Лидерът на НФСБ коментира и състоянието на граничната ни ограда с Турция.

 

 

 

„Кадрите на граничната ни ограда с Турция извършват манипулация. Става дума за няколко участъка. Те са толкова, колкото са показани по кадрите. Целта е да се създаде впечатление, че цялата ограда е такава. Това обясни лидерът на НФСБ.

„Истинска представа за състоянието на съоръжението може да бъде придобита единствено от въздуха. Тя е дълга 230 км и строителната дейност за изграждането и беше много сериозна”, каза още Симеонов.

По думите му растителността, която се е увила около оградата, е на година и половина.

„Има пет месеца през които областните управители на това правителство имаха задължението да извършат всички дейности по поддръжката на оградата”, обясни Симеонов.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.