ВМРО-ДПМНЕ: България гледа на Македония така, сякаш е по-долу

https://crimesbg.com/po-sveta/vmro-dpmne-balgariya-gleda-na-makedoniya-taka-syakash-e-po-dolu/46562 Crimesbg.com
ВМРО-ДПМНЕ: България гледа на Македония така, сякаш е по-долу
 

 


 

„Ако преговорите са в посока на това, което спомена Румен Радев, и мисля, че те са в тази посока, тогава не виждам причина защо въобще трябва да има преговори. Тези позиции, които Радев представи преди два дни, мисля, че са унизителни. Там няма какво да се преговаря“, каза Александър Николовски, заместник-председател на ВМРО-ДПМНЕ по скопския телевизионен “Канал 5“, цитиран от агенция „Фокус“.

Николовски добави, че първо той би искал да промени отношението. „Второ, използването на термини като македонизъм, това плюене в лицето на всички хора, които се чувстват македонци, това как някой се чувства е личен въпрос. Трето, диктат за промяна на Конституцията без реципрочност. Четвърто – диктат за промяна на историята. И пето, ясни условия без никаква гаранция за начина на провеждане на нещата, както сметнат за добре. Никъде в изявлението на Радев няма нищо, което да отговаря на интересите на Македония“, категоричен бе Николовски.

 

 

 

Според него в условията на България има неща, изгодни само за нея. „България гледа на Македония така, сякаш е по-долу, а те сякаш са от голямото добро утро“, посочи още заместник председателят на ВМРО-ДПМНЕ.

 



/* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.