ВМРО се регистрира за изборите за президент и парламент

https://crimesbg.com/regionalni/vmro-se-registrira-za-izborite-za-prezident-i-parlament/45648 Crimesbg.com
ВМРО се регистрира за изборите за президент и парламент
 

 


 

ВМРО се регистрира в ЦИК за изборите за президент и парламент на 14 ноември, съобщи БТА, цитирайки пресцентъра на партията. Тя ще участва със своя кандидат-президентска двойка, но имената на тандема ще станат ясни през следващите дни.

Документите са внесени от организационния секретар на ВМРО Юлиан Ангелов, члена на националното ръководство Александър Сиди, председателя на столичната организация Владимир Митов и депутата в 44-ото НС Мария Цветкова, придружени от представители на младежката организация на партията.

„Влизаме в надпреварата с твърдото убеждение, че в следващия парламент има място за патриотична формация като ВМРО. Ние винаги сме отстоявали само и единствено българския интерес и по тази причина за нас е важно да продължим да бъдем фактор в политиката, който да носи разум и да отстоява християнските ценности и българщината“, е казал при влизането в ЦИК Ангелов.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.