ВМРО се регистрира за изборите на 14 ноември, издига собствен кандидат за президент

https://crimesbg.com/regionalni/vmro-se-registrira-za-izborite-na-14-noemvri-izdiga-sobstven-kandidat-za-prezident/45650 Crimesbg.com
ВМРО се регистрира за изборите на 14 ноември, издига собствен кандидат за президент
 

 


 

Документи за регистрация за президентските и парламентарни избори на 14 ноември, внесоха днес от ръководството на ВМРО в ЦИК.

Партията ще участва със своя кандидат-президентска двойка, а имената ще бъдат обявени през следващите дни.

 

 

 

„Влизаме в надпреварата с твърдото убеждение, че в следващия парламент има място за патриотична формация като ВМРО. Ние винаги сме отстоявали само и единствено българския интерес и по тази причина за нас е важно да продължим да бъдем фактор в политиката, който да носи разум и да отстоява християнските ценности и българщината“, коментира пред журналисти организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов.  Той подчерта, че ако ВМРО влезе в 47-ия парламент, партията ще направи нужното да има разбирателство и единомислие между различните формации, „защото България има нужда от стабилност и от редовно правителство особено в разгара на тежкатта икономическа криза“.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.