Всички в „Левски“ здрави за ЦСКА, феновете подгряват отбора

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/vsichki-v-levski-zdravi-za-cska-fenovete-podgryavat-otbora/45150 Crimesbg.com
Всички в „Левски“ здрави за ЦСКА, феновете подгряват отбора
 

 


 

 

 

 

 

Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов по всичко изглежда, че ще може да разчита на всички футболисти в състава за двубоя с ЦСКА в неделя на на националния стадион от 16,30 ч.

Двамата играчи на „сините“, които са ставали футболист на годината у нас – Николай Михайлов и Георги Миланов, са възстановени от леките си травми и днес тренираха наравно с останалите.

Освен носителите на на приза за 2011 и 2012 г. заради здравословен проблем срещу „Марек“ в 1/16-финалите на турнира за купата на България не игра и Иван Горанов. Въпреки че все още тренира на облекчен режим, прогнозите са, че защитникът ще може да играе в битката с ЦСКА.

Предвид опита му Горанов би трябвало да попадне сред титулярите. Вратарят Михайлов и халфът Миланов със сигурност ще са сред 11-те.

В Дупница Стоилов обясни появата на мускулни травми в отбора с половинчатата лятна подготовка или въобще липсата на такава.

Срещу „Марек“ Мъри записа първа победа след завръщането си начело на „Левски“. Преди това в първенството под ръководството на Стоилов „сините“ направиха ремита с „Локо“ (Пд) и ЦСКА 1948.

Така една победа в неделя, освен че ще е изключително сладка за левскарите, ще бъде и първа за Мъри при втория му треньорски период на „Герена“.

И утре ще продължи въведената от бившия национален селекционер практика заниманията на „Левски“ да са открити. Това ще даде възможност на „сините“ привърженици да подгреят любимците си и така в аванс да изразят подкрепата си преди натопорчения мач.

В същото време се появиха информации, че „Левски“ се е разплатил с бившия си наставник Петър Хубчев и екипа му. Това отговаря на истината, но в никакъв случай не е станало наскоро.

Още през пролетта от „Герена“ са превели на Хубчев и помощниците му Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян дължимите заплата за периода до освобождаването им.

Обезщетенията за останалата част от сумите според договорите им обаче още са дължими.

Тъй че към момента няма раздвижване около този финансов проблем на „сините“.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.