„Галъп интернешенъл“: Не звъним от чужбина, винаги се представяме

https://crimesbg.com/regionalni/galap-interneshenal-ne-zvanim-ot-chuzhbina-vinagi-se-predstavyame/46354 Crimesbg.com
„Галъп интернешенъл“: Не звъним от чужбина, винаги се представяме
 

 


 

„Галъл интернешенъл болкън“ не звъни от чужбина, съобщиха от социологическата агенция, след като получили серия запитвания. Оттам разпространиха съобщение по повод обажданията.

Във връзка със зачестилите запитвания към „Галъп интернешънъл болкан“ относно съмнителни обаждания от чуждестранни номера на хора, представящи се за наши анкетьори или анкетьори, действащи по наша поръчка, бихме искали да ви осведомим, че „Галъп интернешънъл болкан“ към момента не провежда проучване по телефона от чужбина и няма практиката да използва колцентрове, базирани в други държави, за изследванията си у нас.

 

 

 

Анкетьорите от екипа на „Галъп интернешънъл болкан“ винаги представят себе си (своето име), фирмата, темата и целите на изследването, при обажданията си на респонденти.

В момента проверяваме поредица от сигнали и подготвяме реакция в контекста на етичните стандарти в нашата професия. За съжаление, това не е единственият случай, в който се използват опознавателни атрибути на агенцията.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.