Ген. Атанасов: Кандидатът ни за президент трябва да има граждански профил

https://crimesbg.com/regionalni/gen-atanasov-kandidatat-ni-za-prezident-tryabva-da-ima-grazhdanski-profil/44501 Crimesbg.com
Ген. Атанасов: Кандидатът ни за президент трябва да има граждански профил
 

 


 

„Имаме още малко работа, включително днес обсъждахме темата с кандидата ни за президент, но още не можем да повдигнем завесата“, каза съпредседателят на „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов в студиото на предаването „Още от деня“ по БНТ. Той посочи, че кандидатът трябва да има строг граждански профил и да е  антипод на сегашния президент, да е гражанин, който познава добре устройството на държавата и да излъчва справедливост.

Ген. Атанасов посочи още, че е много важно да се положат усилия следващият парламент да е работещ, за да извърши съдебната реформа, както и да излъчи редовно работещо правителство. Той обяви също, че „Демократична България“ планира разговори преди изборите с Кирил Петков и Асен Василев, защото много от целите им се покриват. Сред най-важните посочи ограничаването и борбата с корупцията.

 

 

 

„Важно е да се търси концентрация на политически сили единомишленици в бъдещия парламент, а не да се гледа кой колко е ляв или десен“, каза още ген. Атанасов и сподели, че срещите с избиратели доказват голямата подкрепа за „Демократична България“, което насърчава коалицията да продължи по досегашния път и да бъде солиден фактор в политиката. 

 

 

 

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.