Готвят допълнителни противоепидемични мерки в Сливен

https://crimesbg.com/regionalni/gotvyat-dopalnitelni-protivoepidemichni-merki-v-sliven/46456 Crimesbg.com
Готвят допълнителни противоепидемични мерки в Сливен



Област Сливен премина в тъмночервената зона на COVID картата, изготвят се допълнителни противоепидемични мерки, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Средната заболеваемост стигна 508 души на 100 000 души население.



Активните случаи са 1114, новите случаи са 82. Сред тях са седем учители от Сливен и общината, учител от детска градина в Нова Загора, четирима ученици от Сливен. Карантинирани са класове и контактни. Няма заболели лекари и друг медицински персонал. Няма огнища на работното място.

Починали са петима неимунизирани пациенти с COVID-19, и с придружаващи заболявания, на възраст от 68 до 83 години. Към момента под карантина като болни или контактни са над 2300 жители на областта. Хоспитализирани са 213 души.

Заради усложнената обстановка, утре ще се състои заседание на областния щаб, на което ще бъдат приети допълнителните противоепидемични мерки.



/* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.