Два тира се удариха край монтанското село Смирненски

https://crimesbg.com/regionalni/dva-tira-se-udariha-kray-montanskoto-selo-smirnenski/46034 Crimesbg.com
Два тира се удариха край монтанското село Смирненски
 

 


 

Два тира се удариха край село Смирненски, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР- Монтана. 27-годишен водач при управление на влекач „Мерцедес Актрос 1844 ЛС“ с прикачено полуремарке „Шмитц СЦБ С3Т“ със софийски регистрации, собственост на фирма, се движи с несъобразена скорост с интензивността на пътния трафик, при което на десен завой губи контрол над управлението, навлиза в платното за насрещно движение, като не оставя достатъчно странично разстояние и блъска странично насрещно идващия влекач „Ивеко Магирус“ с ремарке за товарен автомобил, управляван от 45-годишен водач. Катастрофата станала вчера около 12,15 ч. на ул. „Георги Димитров” в с. Смирненски, монтанска област.

При реализираното ПТП са причинени значителни материални щети по влекача „Ивеко Магирус“ и средна телесна повреда – фрактура на костите на глезена на левия крак на 45-годишния водач.В 12,23 ч. екип на сектор „Специализирани оперативни дейности” излиза на сигнал за катастрофа между два ТИР-а на завой в с. Смирненски. При катастрофата е пострадал единият водач, който е изваден от кабината и транспортиран до лечебно заведение. Пострадалият е настанен в МБАЛ в Монтана, без опасност за живота. Пробите за употреба на алкохол на двамата водачи са отрицателни. На виновния водач е съставен акт по ЗДвП. На местопроизшествието е извършен оглед и образувано досъдебно производство

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.