Емоции, сълзи и истински истории в първата онлайн поредица „40 седмици – пътят на едно дете“

https://crimesbg.com/regionalni/emocii-salzi-i-istinski-istorii-v-parvata-onlayn-poredica-40-sedmici-patyat-na-edno-dete/45813 Crimesbg.com
Емоции, сълзи и истински истории в първата онлайн поредица „40 седмици – пътят на едно дете“
 

 


 

Oт 28 септември на www.btv.bg стартира документалното риалити за навременното родителство

На 28 септември, ДНК и bTV стартират на първата по рода си онлайн поредица в България, посветена на навременното родителство. Проектът носи името „40 седмици – пътят на едно дете“ и ще се излъчва два пъти седмично на www.btv.bg/40weeks. Поредицата проследява живота на четири бременни жени решили, че е настъпил моментът да станат майки. Те са на различна възраст, с различен социален и семеен статус, но историята на всяка от тях е вълнуваща и повече от истинска. Рене Емил (37г.) е приемен родител на дете с увреждане, има и собствен син, Мария Бойчева (32г.) е инструктор по каланетика, родител на едно дете, Екатерина Атанасова (35г.) е мениджър на отговорен пост и Ива Янева (25г.), която тепърва се сблъсква с бременността.

 

 

 

Документалното риалити има за цел да вдъхнови младите семейства и двойки, които се колебаят или отлагат във времето раждането на деца, да бъде опора на всички настоящи родители, но и да подготви с полезни съвети бъдещите майки, за да посрещнат спокойни новия член на семейството.

В рамките на 40 седмици, всеки епизод ще показва с какви предизвикателства и трудности е съпътстван този най-велик момент в живота на една  жена – от първия месец до самото раждане и дните непосредствено след него. Зрителите ще станат свидетели на страховете, емоционалните, психическите и физически промени, които настъпват при  бъдещите майки и как те се отразяват на семействата им.  Акцент в епизодите ще са важните събития от всяка гестационна седмица по време на бременността, медицински прегледи  и съвети от специалисти.

В ролята на техни ментори ще се изявяват популярни български майки и лица на кампанията „Направи го като Меги и Нели от „Търси се“, Юлияна Дончева, Мария Илиева и други. Със своя опит те ще напътстват четирите героини за важните събития по време на бременността, а ДНК заедно със своите партньори, ще облекчи бюджета на семействата от проекта, осигурявайки бебешки пакет с продукти и услуги от първа необходимост за новородените за период от една година.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.