Ивайло Нойзи Цветков щастлив след подписа с Мария Игнатова: Щастлив с моите момичета!

https://crimesbg.com/regionalni/ivaylo-noyzi-cvetkov-shtastliv-sled-podpisa-s-mariya-ignatova-shtastliv-s-moite-momicheta/45974 Crimesbg.com
Ивайло Нойзи Цветков щастлив след подписа с Мария Игнатова: Щастлив с моите момичета!
 

 


 

„Щастлив съм с моите момичета!“. Това възкликна Ивайло Нойзи Цветков, който подписа преди дни с водещата актриса Мария Игнатова църковен брак. На романтичната церемония в село Житен присъства дъщерята на телевизионера – Анна, както и неговата сестра Биляна. На снимките във фейсбук обаче Нойзи показа само щерката.

Заедно с красивата Мария Игнатова Нойзи отпразнуваха една година любов, избухнала от пръв поглед и нейният рожден ден. Смята се, че интелектуалецът, който говори няколко езика и упражнява още толкова професии – културен антрополог, юрист, журналист, футболен коментатор през февруари на 2020 се прехласва от раз и необратимо по бившата господарка на ефира, която продуцентът Магърдич Халваджиян „заема“ на колегите си Иван Христов и Андрей Арнаудов, защото остават без водеща на „Папараци“ по Би Ти Ви. Навръх първия локдаун в онлайн пространството започнаха да нахлуват новини, свързани с вероятния сантиментален роман между Красавицата и Звяра. В началото те мълчаха, но после потвърдиха. А сега Анна, дъщерята на Нойзи и Виктор, синът на Мария от бившия й съпруг Петко Димитров, вече са добри приятели. Очаква се голяма сватба да има съвсем скоро.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.