Изпращаме седем боксьори на eвропейското за младежи в Будва

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/izprashtame-sedem-boksyori-na-evropeyskoto-za-mladezhi-v-budva/46550 Crimesbg.com
Изпращаме седем боксьори на eвропейското за младежи в Будва
 

 


 

 

 

 

 

България ще бъде представена от седем боксьори на Европейското първенство за младежи. Шампионатът ще се проведе от 14 до 24 октомври в Будва, Черна гора.

Старши треньорът Борислав Бояджиев и неговият екип – Пейчо Багдатов и Младен Сталев ще разчитат на следните имена: Даниел Кирилов, Радослав Росенов, Красимир Джуров, Уилиам Чолов, Георги Стоянов, Георги Стоев и Кирил Борисов. Всеки от тях вече нееднократно се е доказал при подрастващите, печелейки редица медали от международната сцена.

Именно това кара и треньорският щаб да са оптимисти, че България може да постигне сериозни резултати и на предстоящото Европейско първенство. За целта младежите се готвеха в последните дни и с представителите на мъжкия ни национален тим, който от своя страна тренира за Световното първенство в Белград в края на месеца.

 



/* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.