Канабис открит в дома на иманяр в Катунци

https://crimesbg.com/kriminalno/kanabis-otkrit-v-doma-na-imanyar-v-katunci/46013 Crimesbg.com
Канабис открит в дома на иманяр в Катунци
 

 


 

Канабис, металдетектор и 25 монети и антични предмети са открити при акция на полицията, провела се във вторник около 10 часа в санданското село Катунци.

Операцията е била по противодействието на престъпления с наркотици и е извършена проверка в двуетажна къща в с. Катунци, обитавана от 22 – годишен мъж от селото. Служителите от РУ Сандански са открили в таванско помещение суха зелена тревиста маса с тегло около 35 грама, която при полевия тест е реагирала положително на канабис. Наркотичното вещество е предадено с протокол за доброволно предаване. Уведомен е дежурен прокурор за случая. Образувано е досъдебно производство по чл. 354 А, ал.3 от НК. В хода на операцията в същия дом полицейските служители са открили 1 бр. металдетектор и 25 бр. различни по форма метални предмети и монети. Вещите са иззети с протокол, уведомена е и прокуратурата. Образуваано е досъдебно производство за престъпление по чл. 277 А, ал. 7 от НК. Лицето е задържано със заповед за 24 часа в РУ Сандански.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.