Кои звезди се крият под костюмите в “Маскираният певец”

https://crimesbg.com/regionalni/koi-zvezdi-se-kriyat-pod-kostyumite-v-maskiraniyat-pevec/45204 Crimesbg.com
Кои звезди се крият под костюмите в “Маскираният певец”
 

 


 

 

 

 

 

Предаването “Маскираният певец” за трета поредна година превръща зрителите пред малките екрани в детективи, които се опитват да познаят коя звезда се крие под ефектните костюми, създадени от Кремена Халваджиян. Вече е ясно, че репортерът от “Господари на ефира” Боби Ваклинов се криеше зад маската на Цирка. Само Азис обаче успя да го познае. Ваклинов успешно заблуди останалите от звездния панел – Алекс Раева, Марта Вачкова и Владо Пенев. Има обаче още 13 загадъчни маски. Ето и нашите предположения кой се крие под тях.

В костюма на Малинката определено е жена, при това със стройна фигура и много специфичен висок глас. Макар че пее изключително добре, едва ли се занимава с това професионално. Причината да мислим така е в уликите. Още в първото издание на шоуто подсказаха, че тя обича да създава, но и да създават неща с нея, харесва ѝ очите на околните да са вперени в нея, но не всичко, което виждат те, е истина. Актьорската професия най-точно съвпада с това описание. Уликите от втория лайф на шоуто подсказват, че нейната звезда е изгряла в “телевизията майка” – БНТ.

Мая Бежанска е най-вероятното предположение за Малинката. Тя е талантлива актриса, която умее и да пее. Освен това в ефира на БНТ се появява още през 20-те си години. В златния фонд на телевизията може да се види нейното участие в “Зелен таралеж” от 1996 г.

Перлата може би е един от най-тайнствените образи. За нея знаем, че има естествен блясък, т.е. не се е подлагала на пластични операции или интервенции. Освен това е сътворена от бижутери със славно потекло. От това е ясно, че майка ѝ и баща ѝ вероятно също са известни.

Перлата обаче завоюва собствени територии и е незаменима за своята реколта. Имайки предвид уликите и гласа на образа, много вероятно е в него да се превъплъщава Мила Роберт.

Тя е дъщеря на писателката Ваня Щерева и на баскетболиста Роберт Гергов. Завършила е НАТФИЗ, но преди няколко месеца направи първия си албум. Нейният стил на пеене, както и текстовете ѝ са доста необичайни. Така че може да се каже, че е “незаменима за своята реколта”.

Зрителите спрягат името на Мария Игнатова за образа на Заека и това не е случайно. Тя напълно отговаря на него – водещата е висока, стройна и умее да пее. Освен това е артист, така че може и да рисува в свободното си време, както се казва в уликите.

Не на последно място, е чувствителна и нежна, а от всичките ѝ публични изяви е очевидно, че чете много, както стана ясно от втория лайф на “Маскираният певец”. На него Заекът изпълни парчето “По-полека” на Стефан Вълдобрев. Именно там си прилича специфичната дикция на Игнатова.

Прилепът е не по-малко интересен образ. Човекът зад него не се влияе от хорското мнение. Старите прилепи са го научили как да се приземява, без да пада, а и той обича да предава своите знания за “летенето” на тези, които са тръгнали по неговия път.

Уликите за тази маска са много малко, но определено пасват на певеца Алек Сандър, чийто баща е оперен певец. Като малък той е участвал и в популярното предаване “Като лъвовете”. Не на последно място, е композитор и продуцент, така че помага на свои колеги да развият кариерата си в музикалния бизнес.

Определено най-голямата загадка засега в “Маскираният певец” е Самураят. Звездният панел дори не може да определи 100 процента дали е жена, или мъж. За него знаем, че е загадъчен, бори се докрай за каузата, в която вярва, бил е както воин, така и пълководец, иска на всяка цена да печели и е пътувал почти из целия свят. Кристиан Костов отговаря на всички тези улики.

На Евровизия през 2017 г. той направи всичко възможно да класира страната ни на първо място и си пролича, че второто никак не го удовлетворява. Освен това бе участник в “Х Фактор”, т.е. воин, а сега има своя самостоятелна и доста успешна кариера, т.е. вече е пълководец.

Гларусът е един от най-колоритните образи.

Определено е мъж, който, както се разбира от уликите, е роден по Черноморието и не може да съществува без морската шир. Не е бил послушен като дете, но е пасял над 200 овце, като се е грижел добре за своето стадо. Уликите определено не водят само към един човек, но бившият кмет на Каварна Цонко Цонев отговаря на всички тях.

Той умее да пее добре, освен това организираше посрещането на Джулай морнинг край село Камен бряг, в което се включваха стотици хора. Не на последно място, Гларусът бе сниман на мотор, а Цонев кара такъв.

Който и да се крие зад маската на Гъбарко, очевидно може да пее, но е по-вероятно попрището му да са театърът и киното. Под костюма със сигурност се крие жена.

От уликите разбираме, че предпочита да живее в гората, обича да тича и играе и от дете е научена на дисциплина. По гласа на образа и сценичното поведение може да се разпознае Милица Гладнишка. В “Като две капки вода” тя показа, че умее с лекота да имитира и да се превъплъщава в различни образи.

 

 

За Камъка няма съмнение, че е мъж. При него успехът и щастието не се предават по наследство. Като малък е “ял шамари” от баща си, защото правел пакости.

Бил е пешка, но се е завърнал като цар. Освен това обича спокойните моменти, става рано сутрин и обича да пие кафе. Имайки предвид маниерите на Камъка на сцената и гласа му, има голяма вероятност това да е Криско. Той има своя продуцентска къща, т.е. своеобразно може да се нарече цар.

Освен това е казвал, че става рано, за да приготви всичките си хранения за деня, тъй като от известно време усилено тренира и се грижи за тялото си. Той вече има две деца, така че няма как да не цени спокойните моменти.

Един от най-атрактивните костюми е този на Порцелана. В него е фина и млада изпълнителка, която често е била далеч от родителите си, работили за нейното щастие. Задължително обаче поне два пъти в годината се забавлява с майка си и баща си, които ѝ дават ценни съвети. Има голяма вероятност зад маската да е Алма, дъщерята на Саня Армутлиева, чиито песни са на активна ротация в MTV. Тя учи в чужбина, така че невинаги вижда майка си, но на празниците е със семейството си.

Куфарът е поредната загадъчна маска. Който и да се крие зад нея, е голям пътешественик, изминал милиони километри.

Може би разковничето е, че за целта е използвал не само кола, автобус, влак и самолет, но и мотор, а него трябва да може да управлява.

Възможно е актьорът Юлиан Вергов да стои зад този образ. Може би това е причината този сезон да не е сред звездните детективи в “Маскираният певец”. Като актьор е играл в много страни по целия свят, а освен това не е тайна, че има мотор.

Госпожицата е един от най-интересните костюми. Уликите за нея са изключително оскъдни. Знаем, че самата тя се смята за спокойна, но избухва, когато трябва.

Сравняват я с неразказана книга, която предстои не само да се напише, но и да се нарисува, така че зад маската стои артист. Не на последно място, трябва да е пътувал много надалеч. Деси Тенекеджиева определено пасва на това описание.

Тя е актриса, певица, режисьор и продуцент. Нищо чудно в свободното си време да развива и уменията си в изобразителното изкуство. Не на последно място, е пътувала из много страни.

Носорогът също е една от големите загадки в третия сезон на шоуто. За него знаем, че е израснал на морето, претенциозен е към храната и не вкусва някои видове меса.

Уникат е и създава свои правила, освен това е “жива легенда”. Последната улика отвежда към някой от членовете на супергрупата “Легендите”. Сред тях е Димитър Кърнев, един от основателите на “Д2”. За него знаем, че не вкусва птиче месо, но пък хапва риба. Освен това е взискателен към храната, умее да пее и да преправя гласа си.

Букетът е последната маска в предаването. Който и да стои зад нея, е харесван от хората и често е канен да бъде част от щастливите им поводи. Не на последно място, е роден в Меката на шоубизнеса, като някои свързват тази улика с Димитровград.

Именно заради това е възможно в костюма да е попфолк певицата Гергана, която се е превърнала в любимка на много хора.

Днес ще падне една от 13-те маски. За да видите кой се крие под нея, гледайте Нова тв от 20 ч.


 

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.