„Левски“ набира за школата деца от набори 2014-2016

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/levski-nabira-za-shkolata-deca-ot-nabori-2014-2016/44669 Crimesbg.com
„Левски“ набира за школата деца от набори 2014-2016



Академията на „Левски“ открива самостоятелни групи за набори 2014, 2015 и 2016 с цел да селектира и обучи бъдещите футболни таланти.



„В школата на „Левски“ всеки млад играч ще бъде развиван не само като успешен футболист, но и като дисциплиниран, знаещ и уважаващ противника млад човек. Защото ние не сме забравили завета на Гунди, че победата не е на всяка цена, ако потъпква джентълменството и красотата.

Не сме забравили, че на „Герена“ история писаха десетки легенди, които останаха в паметта на публиката със своите изключителни футболни качества. И ще продължим да следваме традициите поставени още от първия юношески отбор на „Левски“ създаден през 1922 г. от „кръстника“ на „Левски“- Борис Василев (Боркиша).

За да помним историята на славния „син“ отбор и да градим бъдещето му заедно!

Защото да си левскарче означава да си първи не само в класирането, а и в сърцата на хората. Ела на „Герена“, стани част от голямото синьо семейство!“, се казва в анонса.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.