Милко Калайджиев вдига голям купон за 70 г. в Свиленград, изкара нова песен (Видео)

https://crimesbg.com/regionalni/milko-kalaydzhiev-vdiga-golyam-kupon-za-70-g-v-svilengrad-izkara-nova-pesen-video/44784 Crimesbg.com
Милко Калайджиев вдига голям купон за 70 г. в Свиленград, изкара нова песен (Видео)
 

 


 

Цялата многолюдна фамилия събира Милко Калайджиев, за да отпразнува днес кръглия си рожден ден. На 70 г. изпълнителят пет пари не дава. „Постигнах много, сега искам само да съм здрав“, каза авторът на „Я елате пиленца при батко“ пред „24 часа“.

Тържеството ще бъде в неговото заведение в Свиленград. „Поканил съм всички роднини, който дойде е добре дошъл“, обясни рожденикът. От сутринта не смогва да приема честитки и поздравления от приятели и фенове.

 

 

 

Калайджиев каза, че преди 20-ина дни е изкарал нова песен „Мъжки грях“. Тя е с гръцко звучене под съпровода на бузуки. „На живота си чертата тегля./ Само тази част с теб си струва./ Път обратно искам да намеря,/ но обратно път не съществува“, гласи текстът на новото парче (виж видеото).

 
 

„Днес обаче няма да пея, а ще ядем и пием. Подготвил съм се с много почерпки“, издаде попфолк изпълнителят.

 

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.