Младите асове на волейбола: Ще се борим да сме 5-и в света

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/mladite-asove-na-voleybola-shte-se-borim-da-sme-5-i-v-sveta/46070 Crimesbg.com
Младите асове на волейбола: Ще се борим да сме 5-и в света
 

 


 

Разочарованието в българския лагер логично преобладаваше след драматичната загуба от Полша с 2:3 на световното първенство по волейбол за мъже до 21 години в България и Италия.

 

 

 

„Тежък мач с много емоции. Но в крайна сметка значение има само крайният резултат, така че разочарованието преобладава. Сега ще се борим за петото място, което също изобщо не е зле. Особено за нас, по-малките. Много ще се радваме, ако го постигнем. И мачът Бразилия е много важен, за да се отървем от разочарованието“, заяви в зала „Левски София“ най-резултатният в срещата за България с 19 т. Александър Николов.

„Наистина в мача имаше много емоции. Стана хубава среща, но накрая най-важното е крайният резултат. Разбира се, петото място е нещо, което желаем. Както за нас по-малките, които преди един месец станахме втори и сега, ако успеем да сме пети, ще е голямо постижение, така и за другите момчета, за които това е последно световно“, допълни Георги Татаров.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.