Младите гребци на „Левски“ триумфираха в държавното отборно първенство

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/mladite-grebci-na-levski-triumfiraha-v-darzhavnoto-otborno-parvenstvo/45068 Crimesbg.com
Младите гребци на „Левски“ триумфираха в държавното отборно първенство
 

 


 

Гребният канал в Пловдив бе плацдарм на поредния успех на младите гребци от ГК „Левски“.

Водени от именитите треньори Лора Гергова и Васил Витанов, състезателите от най-малките възрастови групи на синьото спортно дружество се окичиха със златните и сребърни медали в различните дисциплини на държавният отборен шампионат 2021.

 

 

 

При сериозна конкуренция, „малките“ академични гребци с дисциплина и борбеност застанаха на почетната стълбица, както следва:

Златни медали: Катрин Угринич (скиф), и в двойка скул с Карина Зафирова.

Сребърни медали: Яна Гергова и Ема Каракашева (двойка скул), Карина Зафирова и Катрин Угринич (двойка скул момичета), Яна Гергова, Габриела Иванова, Ема Каракашева, Анна Пъшева с рулеви Катрин Угринич (четворка скул с рулеви – кадетки).

Бронзови медали: Явор Георгиев (скиф), Анна Пъшева и Габриела Иванова (двойка скул).

И в тази надпревара, особено успешна бе прохождащата в гребния спорт 12-годишна Катрин Угринич, дъщеря на познатия майстор на обектива в светската и спортна фотожурналистика Надежда Корчева.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.