Наематели на базата на БФС не си плащали

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/naemateli-na-bazata-na-bfs-ne-si-plashtali/46485 Crimesbg.com
Наематели на базата на БФС не си плащали
 

 


 

Членът на Изпълнителния комитет на БФС Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов, разкри, че футболният съюз е губил пари от наемателите на хотелската и ресторантьорска част.

 

 

 

“Инвестираха се 33 млн. лева, построиха се хотел, бар, ресторант и административна сграда. Въпросът е дали това бе необходимо”, запита Величков в интервю за БНТ.

“Да кажем, че БФС е имал идеята за допълнителни приходи от това строителство. Какво се случи? Наемателите не плащат. Първоначално е имало един наемател, който си тръгна, но остави след себе си няколкостотин хиляди лева задължения. Нищо не е плащал – наем, ток, вода. БФС осъди тази фирма, но тя се оказа куха, нищо не може да се вземе от нея. Идват нови наематели, които по същата схема и начин не плащат наем, вода, ток. БФС покрива тези разходи и пропуска ползи. Не е луд, който яде баницата, а този, който му я дава. Това го разкрихме в изпълкома, когато Боби Михайлов бе в оставка. Поставихме въпроса защо тази схема се повтаря. Наемателите казаха, че БФС не е издавал фактури и няма как да платят”, допълни Величков.
 

 



/* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.