Национал по тенис с личен рекорд на Sofia Open

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/nacional-po-tenis-s-lichen-rekord-na-sofia-open/45495 Crimesbg.com
Национал по тенис с личен рекорд на Sofia Open
 

 


 

Александър Донски със сигурност ще помни турнира Sofia Open.

 

 

 

Състезателят от националния ни отбор по тенис за купа “Дейвис” премина първия кръг на квалификациите след 2:6, 6:1, 7:6 (7:4) над Юрий Родионов (Ав).

За Донски това е първа победа в мач от веригата на АТП и първи срещу съперник от топ 150 на световната ранглиста. Александър участва с покана от организаторите и в следващия кръг ще играе с италианския ветеран Андреас Сепи.

Вторият български представител в квалификациите обаче отпадна. Симон Антъни Иванов загуби 5:7, 1:6 от Педро Мартинес, който е 59-и в света.

В основната схема участват трима наши тенисисти. Националният рекодьор по победа за “Дейвис” Димитър Кузманов среща италианския талант Лоренцо Музети, който в Акапулко победи Григор Димитров, а на “Ролан Гарос” игра 5 сета с №1 в света Новак Джокович (Сър).

Александър Лазаров очаква Филип Краинович, а Адриан Андреев ще има мач с друг сърбин – Миомир Кецманович.
 

 

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.