НФСБ ще инициира широко патриотично обединение

https://crimesbg.com/regionalni/nfsb-shte-iniciira-shiroko-patriotichno-obedinenie/45511 Crimesbg.com
НФСБ ще инициира широко патриотично обединение
 

 


 

На свое заседание днес Политическият съвет на Националния фронт за спасение на България взе решение да работи за голямо патриотично обединение. Убедени сме, че партиите трябва да надмогнат тяснопартийните си интереси и да започнат обща работа в името на националните цели, казват от партията в съобщение до медиите.

На изборите през април НФСБ предложи коалиция на ВМРО но тя, за съжаление, не бе приета. Това доведе до недопустимата ситуация патриотичните сили да не бъдат представени в парламента, до конфронтация и невъзможност за съставяне на правителство. Днес от НФСБ отново протягаме ръка, уверени че българският патриотизъм има нужда от широко обединение. Според нас, бъдещото патриотично обединение трябва да издигне своя кандидат-президентска двойка, която да отстоява българските национални интереси. Обединението е нужно. Провалът на 45-ото и 46-о Народно събрание показа, че противопоставянето и работата на парче, диктувани от партийното его на всеки срещу всеки не водят до резултат, напротив – водят до дестабилизация и разделение в държавата, пишат още от партията на Валери Симеонов.

 

 

 

Политическият съвет на НФСБ се обявява категорично срещу подобно национално безотговорно поведение и заявява убеждението си, че България има нужда не просто от патриотизъм, а от градивен и общественополезен модерен патриотизъм.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.