Няма опасност от разлив на гориво от заседналия край Камен бряг кораб

https://crimesbg.com/regionalni/nyama-opasnost-ot-razliv-na-gorivo-ot-zasednaliya-kray-kamen-bryag-korab/44865 Crimesbg.com
Няма опасност от разлив на гориво от заседналия край Камен бряг кораб
 

 


 

Няма опасност от разлив на гориво от заседналия край Камен бряг кораб. Това потвърдиха от „Морска администрация” – Варна. Няма опасност и товара на кораба – торове, да бъде разсипан в морето. Екипажът е в добро физическо състояние.

Към момента се организира операция, свързана с изваждане на кораба от мястото, на което е заседнал. Направени са промени и обследване на дъното, които да позволят подхождането на плаващ кран с кофа, който да изгребе товара от кораба. От „Морска администрация” се надяват, че когато корабът бъде освободен от товара, ще може да се измъкне от мястото. Операцията може да продължи минимум 2-3 дни. Операцията започва утре сутринта.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.