Певицата Дуа Липа дебютира на модния подиум в дефиле на „Версаче“

https://crimesbg.com/regionalni/pevicata-dua-lipa-debyutira-na-modniya-podium-v-defile-na-versache/45246 Crimesbg.com
Певицата Дуа Липа дебютира на модния подиум в дефиле на „Версаче“



Дизайнерката Донатела Версаче предизвика оживление на Седмицата на модата в Милано, представяйки новата си колекция с дефиле със звездното участие на певицата Дуа Липа, манекенките Наоми Кембъл и Джиджи Хадид и Лурдес Леон – дъщерята на Кралицата на попа Мадона, съобщават световните агенции.

Дуа Липа, за която това е дебют на модния подиум, откри шоуто с черен тоалет с прорези, гарниран с безопасни игли, дефилирайки под звуците на песента си „Physical“. Визията й навяваше спомен за прочутата рокля на „Версаче“, с която актрисата Елизабет Хърли предизвика фурор на филмова премиера през 1994 г.



Дуа Липа закри шоуто с рокля и корсет с цвят на фуксия.

Супермоделът Наоми Кембъл разходи по подиума костюм с панталон в розово, съчетан с оранжева блуза. Джиджи Хадид, с чийто брат Ануар Хадид има връзка Дуа Липа, дефилира с прилепнала по тялото латексова рокля, а Лурдес Леон – с рокля в сребрист цвят.

В колекцията си Донатела Версаче отново залага на „кодовете“ на модната къща – ярки дрехи, безопасни игли и по-специално копринени шалове.

Разкривайки въздействието чрез дрехите, модна къща „Прада“ представи дамската си колекция за сезона пролет/лято 2022 г., наречена „Съблазняване“

Певицата Дуа Липа дебютира на модния подиум в дефиле на

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.