Повдигнаха обвинение на арестувания инспектор от НАП

https://crimesbg.com/regionalni/povdignaha-obvinenie-na-arestuvaniya-inspektor-ot-nap/44616 Crimesbg.com
Повдигнаха обвинение на арестувания инспектор от НАП
 

 


 

Софийската градска прокуратура е повдигнала обвинение на инспектор по приходите в Централно управление на Национална агенция за приходите, съобщи БНР. Данъчният служител беше арестуван във вторник с подкуп в Централното управление на НАП. Задържан е за 72 часа. Той е на 36 години и не е осъждан.

На 16 септември обвиняемият поискал 600 лв. подкуп от земеделски производител на столичния пазар „Младост 1“, за да не затвори сергията му заради неиздадена касова бележка.

„Ще окажем пълно съдействие на правоохранителните органи за изясняване на случая и справедливо наказание на виновните“, заяви вчера изпълнителният директор на приходната агенция Румен Спецов и се зарече, че той и ръководният екип ще са безкомпромисни спрямо всеки случай на корупция и опит да се руши общественото доверие в агенцията.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.