Принц Хари и Меган Маркъл може да са в Англия за Коледа с Арчи и Лилибет

https://crimesbg.com/regionalni/princ-hari-i-megan-markal-mozhe-da-sa-v-angliya-za-koleda-s-archi-i-lilibet/44856 Crimesbg.com
Принц Хари и Меган Маркъл може да са в Англия за Коледа с Арчи и Лилибет
 

 


 

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл обмислят да заведат децата си Арчи и Лилибет в Англия за Коледа, твърди кралски експерт.

„Това може да е възможност за справяне с пропастта между кралското семейство и Хари и Меган“, заявява кралската писателка Кейти Никол пред Closer.

 

 

 

Последният път, когато двойката прекара Коледа във Великобритания, бе през 2018 г., 7 месеца след сватбата им. Принц Хари се е връщал в родината си едва два пъти, откакто се отказа от кралската си титла през 2020 г., а Меган нито веднъж.

Това пътуване би било първото посещение на Англия за тримесечната Лилибет и шанс за кралица Елизабет Втора да се запознае с правнучка си.

Кралското семейство не е виждало и Арчи от зимата на 2020 г., когато родителите му се преместиха да живеят в Канада.

„Когато Хари и Меган си тръгнаха, те ясно показаха, че не искат да губят дома си във Великобритания. Те все още притежават имението Frogmore и смятаха да се върнат там“, коментира Никол.

„Кралицата със сигурност иска да стоплят отношения. Принц Чарлз иска да види правнуците си. Вероятно се надяват да изгладят нещата помежду си и да продължат напред“, посочва тя.

Фактът, че децата ще са с тях може да спомогне и за стоплянето на отношенията с останалите членове на кралската фамилия, включително принц Уилям и Кейт Мидълтън. 

Това е и първият случай, в който двойката ще се появи заедно на публично място, откакто се оттегли от кралските си задължения и се премести в Калифорния през миналата година.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.