ПСЖ сменя Почетино със Зидан?

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/pszh-smenya-pochetino-sas-zidan/44666 Crimesbg.com
ПСЖ сменя Почетино със Зидан?



Жермен обмисля да назначи Зинедин Зидан на поста старши треньор, съобщи El Chiringuito, пише novsport.com.

Според испанската телевизия кандидатурата на френския специалист е резервен план на ръководството на парижани при уволнение на сегашния наставник Маурисио Почетино, ако отборът започне да показва лоши резултати.



Аржентинският треньор пое ПСЖ през януари 2021 г., като под негово ръководство отборът спечели Купата и Суперкупата на Франция.

На 5 август Почетино вече имаше мегазвездата Лионел Меси в състава си, но от тогава нито в съблекалнята, нито в мачовете обстановката е спокойна. Аржентинците влязоха в конфликт след смяната на Меси в последния кръг на шампионата, а сега се очаква той да пропусне следващите две срещи и заради контузия. Освен това Почетино не го пусна в игра веднага след пристигането му с претекст, че още се адаптира.

Зинедин Зидан е безработен от май 2012 г. – в края на миналия сезон той напусна Реал Мадрид. Той още не е коментирал евентуалното си завръщане на треньорската скамейка.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.