Първо теглене на жребий за смарт часовници от томболата за ваксинирани

https://crimesbg.com/regionalni/parvo-teglene-na-zhrebiy-za-smart-chasovnici-ot-tombolata-za-vaksinirani/46614 Crimesbg.com
Първо теглене на жребий за смарт часовници от томболата за ваксинирани
 

 


 

Днес в 08,50 часа в ефира на БНТ ще се проведе първият жребий за един от 102 смарт часовника от поощрителната игра с предметни награди, организирана от Министерството на здравеопазването, предаде БНР.

Ще бъдат изтеглени 25 печеливши сред ваксинираните лица в периода от 30 септември до момента.

 

 

 

В играта могат да участват лица над 12 г., които са се ваксинирали срещу Covid-19, без значение дали имунизационният цикъл е завършен.

Печелившите участници ще бъдат обявени на интернет страницата www.coronavirus.bg, на официалната страница на Министерството на здравеопазването и на фейсбук страницата на ведомството.

Печелившият трябва да отговори най-късно до 2 дни с потвърждение за получаване на наградата на имейл [email protected]

Ако печелившият не отговори до 2 дни, той губи правото си за получаване на награда. В този случай организаторът ще определи друг печеливш чрез жребий на случаен принцип.

Всеки, спечелил награда в играта, има възможност да я получи лично в 14-дневен срок от потвърждението, че желае да получи наградата.

 



/* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.