Разкриха джебчийка, извършила серия кражби от възрастни жени във В. Търново

https://crimesbg.com/kriminalno/razkriha-dzhebchiyka-izvarshila-seriya-krazhbi-ot-vazrastni-zheni-vav-v-tarnovo/44750 Crimesbg.com
Разкриха джебчийка, извършила серия кражби от възрастни жени във В. Търново



Великотърновски криминалисти разкриха извършителя на три джебчийски кражби, извършени в периода юни – юли тази година на територията на областиня град, съобщи ОДМВР.

Първият сигнал е получен в полицейското управление в Търново на 17 юни. По данни на 80-годишната тъжителка пред студентски стол в града й е било откраднато портмоне, с намиращи се в него 200 лв. На 8 юли съдействие от полицията е потърсила 85-годишна жена, чиято чанта, с открадната в района на кооперативния пазар. Третият сигнал е от 62-годишна жена, която е станала обект на посегателство в района на търговски комплекс на кооператилния пазар. Тя е била ощетена с 400 лв.



От проведените действия по разследването е установено, че извършител на деянията е 32-годишна от с. Добромирка, известна на полицията. Материалите по трите случая са докладвани в прокуратурата. Извършителката е привлечена, като обвиняема.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.