Рекордните 850 бегачи и колоездачи стартират в Драгоман в събота

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/rekordnite-850-begachi-i-koloezdachi-startirat-v-dragoman-v-sabota/46734 Crimesbg.com
Рекордните 850 бегачи и колоездачи стартират в Драгоман в събота
 

 


 

Рекорден брой състезатели се регистрираха за участие в тазгодишния „Байк и рън за Чепън“. 850 бегачи и колоездачи ще застанат на старта в десетото юбилейно издание на надпреварата в Драгоман тази събота.

 

 

 

Те ще се състезават в дисциплините бягане – 12 км до върха и обратно, бягане или колоездене 23 или 44 км , Чепън Скай и Дуатлон 23+23 км.

За втори път „Байк и рън за Чепън“ ще е през есента след отлагания поради извънредните противоепидемични мерки.

Състезанието ще се проведе при спазване на всички предписания на Министерство на здравеопазването за събития на открито.

А заради продължаващия строеж на автомагистрала Европа е изместено времеизмерването на север от международния път, на около 500 м от площада, поради което участниците ще тръгват в пакет площада и съпроводени от полицията ще достигат до зоната на времеизмерване, откъдето ще са стартовете с отмерване на време.

 



/* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.