Самуел Финци снима филм с Джон Малкович в Мароко

https://crimesbg.com/regionalni/samuel-finci-snima-film-s-dzhon-malkovich-v-maroko/45972 Crimesbg.com
Самуел Финци снима филм с Джон Малкович в Мароко
 

 


 

Българският актьор Самуел Финци ще си партнира с Джон Малкович и дъщерята на Чарли Чаплин – Джералдин, във филм за взаимоотношенията между римския философ и писател Сенека и император Нерон. Снимките на лентата са започнали преди няколко дни в мароканския град Уарзазат, наричан Вратата на пустинята.

 

 

 

В ролята на философа влиза Малкович. Младият британски актьор Том Ксандер ще изиграе Нерон. Сенека е учител, ментор и близък съветник на императора през младежките му години. По-късно обаче е обвинен в заговор за убийството на владетеля.

Сред актьорския състав на филма е Мери-Луиз Паркър. Тя има главна роля в сериала “Трева” и вече си е партнирала с Малкович в двете части на “Бесни, страшни пенсии”.

В лентата ще участва и Джулиан Сандс. Той играе в страшния филм The Piper, който се снима в България, така че може да намери общи теми със Самуел Финци на снимачната площадка.

Режисьор на лентата е германецът Роберт Швентке. Той участва и в написването на сценария заедно с американския си колега Матю Уайлдър.

Самуел Финци от години живее и работи в Германия, където изгради много успешна кариера като актьор. Той бе и водещ на най-престижния кинофестивал в страната – “Берлинале”, миналата година.
 

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.