След като приключи с Джеймс Бонд Даниъл Крейг се завръща на Бродуей

https://crimesbg.com/regionalni/sled-kato-priklyuchi-s-dzheyms-bond-danial-kreyg-se-zavrashta-na-broduey/46322 Crimesbg.com
След като приключи с Джеймс Бонд Даниъл Крейг се завръща на Бродуей



Актьорът Даниъл Крейг, който приключи изявите си като Джеймс Бонд, избра следващата си роля – той ще играе Макбет на Бродуей, съобщи Ройтерс.

Представленията от новата постановка ще започнат на 29 март. В ролята на Лейди Макбет ще е британската актриса Рут Нега, предаде БТА.



Даниъл Крейг има опит на театрална сцена. Той е участвала в пиесата „Предателство“ на Бродуей и в много британски постановки.

Продуценти на новата постановка на „Макбет“ са Барбара Броколи и Майкъл Г. Уилсън, които продуцират и филмите за Джеймс Бонд.

„Даниъл е не само велик филмов актьор, но и великолепен театрален актьор. Развълнувана съм, че той подкрепя съживяването на Бродуей, като играе тази легендарна роля“ – заяви Барбара Броколи.

Театрите на Бродуей отново отвориха врати този месец, след като година и половина бяха затворени заради пандемията от новия коронавирус.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.