Срокът за регистрация за изборите на партии и коалиции в ЦИК изтича днес

https://crimesbg.com/regionalni/srokat-za-registraciya-za-izborite-na-partii-i-koalicii-v-cik-izticha-dnes/45995 Crimesbg.com
Срокът за регистрация за изборите на партии и коалиции в ЦИК изтича днес
 

 


 

До 17.00 ч. днес изтича срокът, в който партии и коалиции могат да се регистрират за участие на изборите за 47-ото Народно събрание, предава БНТ.

 

 

 

 

До 4 октомври пък е срокът за независимите кандидати и инициативните комитети срокът, с финално имената на всички кандидати трябва да са ясни до 12 октомври.

Междувременно ЦИК прекрати обществената поръчка за допълнителни 1600 машини за изборите, защото предложените от двамата участници общи цени надвишават максималната прогнозна стойност на обществената поръчка.

Дори да не се купят нови машини, от ЦИК увериха, че ще се справят с наличните. Максималната стойност на поръчката беше 9 500 000 лева. „Информационно обслужване“ предложили да я изпълнят за почти 10 милиона. Предложението на „Сиела“ също надхвърля тавана.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.