Тарторът на Сектор Г: Очевидно футбол в България няма да има

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/tartorat-na-sektor-g-ochevidno-futbol-v-balgariya-nyama-da-ima/46754 Crimesbg.com
Тарторът на Сектор Г: Очевидно футбол в България няма да има



Армейци, днес дъното бе изкопано и преровено до абсолютната стойност на собствената си дълбина. Очевидно футбол в България няма да има и в това ще се убедите лично и много скоро.

Това написа в профила си във Фейсбук тарторът на агитката на ЦСКА-София Иван Велчев. Познатият във футболните среди привърженик с прозвището Кюстендилеца бе сред феновете днес пред НДК, които подкрепиха Димитър Бербатов в битката му за президент на БФС.



„Ние опитахме. Показахме, че сме на страната на промяната. За жалост както всичко останало негативно у нас, обезверението ще продължи да властва и занапред на територията на очевидно перфектно уредената ни държавица. Сполай ви, андрешковци!“, пише Велчев.“

„Ще посрещнем и предстоящите схеми, тесли и брадви в ущърб на ЦСКА с високо вдигната глава. Защото няма какво да се лъжем – в селската вселена на чалгата, алкохола и тежките софри реваншизмът е неделима част от цялата тази гнусна гротеска и не очакваме да бъдем милвани с перце“, допълва запалянкото. 



/* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.