Теодора Духовникова видя опакованата по проект на Кристо Триумфална арка в Париж с дъщерите си

https://crimesbg.com/regionalni/teodora-duhovnikova-vidya-opakovanata-po-proekt-na-kristo-triumfalna-arka-v-parizh-s-dashterite-si/45501 Crimesbg.com
Теодора Духовникова видя опакованата по проект на Кристо Триумфална арка в Париж с дъщерите си



Актрисата Теодора Духовникова замина за Париж с двете си дъщери Бояна и Ема. Една от забележителностите, която трите посетиха, е Триумфалната арка, която до края на седмицата е опакована по проект на българския артист Христо Явашев – Кристо.



“И няма нищо за разбиране и нищо за философстване. Красотата е достатъчен повод нещо да съществува. Особено когато е постигната неестествено от някого, който наистина разбира от красота“, пише във фейсбук Духовникова, като публикува своя снимка. Във фотото на заден план ясно се вижда последният проект на Явашев, който бе реализиран година след смъртта на артиста.

“Нито минута не разсъждавахме над опаковането на арката и Кристо. Както казаха децата – “няма никакъв смисъл и не е в това идеята, моля те, просто да ѝ се радваме и да я гледаме, толкова странно красива е”… Винаги е най-добре да слушаш децата”, допълва актрисата.

Седмица преди нея в Париж бе и колегата ѝ Владо Пенев, който също снима опакованата Триумфална арка и дори си направи селфи пред нея.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.