Феновете на „Локо“ (Сф) за издигането на Боби Михайлов: Срам и позор

https://crimesbg.com/regionalni/fenovete-na-loko-sf-za-izdiganeto-na-bobi-mihaylov-sram-i-pozor/45280 Crimesbg.com
Феновете на „Локо“ (Сф) за издигането на Боби Михайлов: Срам и позор
 

 


 

 

 

 

 

Феновете на „Локо“ (Сф) реагираха гневно, след като любимият им клуб издигна кандидатурата на Борислав Михайлов за нов мандат като президент на БФС.

Привържениците на „железничарите“ определиха като „срам“ и „позор“ това, че ръководството на столичани първо застана зад бившия капитан на националния отбор.

„Феновете на „Локо“ (Сф) са изцяло против решението за издигането на нова кандидатура на най-лошия президент в историята на българския футбол – Борислав Михайлов“, гласи пост във фейсбук профила на организираните запалянковци на емблематичния български клуб.

Според запознати феновете са потърсили контакт с хора от ръководството, за да искат обяснение за решението му. Очаква се протестът срещу него да бъде изразен подобаващо в следващия мач на „Локо“, който е в понеделник на Националния стадион „Васил Левски“ срещу „Славия“.

След като пое издръжката на „железничарите“ през 2015 г. Иван Василев имаше няколко сблъсъка с феновете и не е ясно до какво ще доведе евентуален нов такъв.

След „Локо“ зад кандидатурата на Михайлов застанаха втородивизионният „Марек“ (Дупница) и аматьорските „Черноморец“ (Бяла), „Аксаково“ и „Тича“ (Варна).

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.